Гарячий шоколад з копченим розмарином

Гарячий шоколад з копченим розмарином

Трохи вогню не завадить Цей рецепт вимагає відкритого вогню. Звучить небезпечно? Можливо. Але результат того вартий.

Тобі знадобиться:
Інгредієнти:
  • 200 мл Oatly Barista Edition
  • 30 г подрібненого чорного шоколаду (веганського, звісно)
  • Гілочка розмарину
  • Дрібка копченої солі

Інструменти:
  • Газовий пальник (або будь-яке інше джерело вогню)
  • Сотейник та плита
  • Ложка

Що робити:
  1. Підпалюй: Обпали гілочку розмарину пальником, доки кінчики не обвугляться і вона не почне смачно диміти.
  2. Змішуй: Кинь димлячий розмарин у сотейник разом з Oatly Barista Edition, шоколадом та копченою сіллю.
  3. Нагрівай: Грій суміш, але не доводь до кипіння. Постійно помішуй, доки шоколад не розтане і не перетвориться на оксамитову масу.
  4. Подавай: Витягни розмарин (він зробив свою справу), перелий напій у чашку і насолоджуйся.
  5. Опція для естетів: Прикрась дрібкою солі та свіжими листочками розмарину зверху.