Повернутися
Гарячий шоколад з копченим розмарином
₴
₴
Гарячий шоколад з копченим розмарином
Трохи вогню не завадить
Цей рецепт вимагає відкритого вогню. Звучить небезпечно? Можливо. Але результат того вартий.
Тобі знадобиться:
Інгредієнти:
200 мл Oatly Barista Edition
30 г подрібненого чорного шоколаду (веганського, звісно)
Гілочка розмарину
Дрібка копченої солі
Інструменти:
Газовий пальник (або будь-яке інше джерело вогню)
Сотейник та плита
Ложка
Що робити:
Підпалюй:
Обпали гілочку розмарину пальником, доки кінчики не обвугляться і вона не почне смачно диміти.
Змішуй:
Кинь димлячий розмарин у сотейник разом з Oatly Barista Edition, шоколадом та копченою сіллю.
Нагрівай:
Грій суміш, але не доводь до кипіння. Постійно помішуй, доки шоколад не розтане і не перетвориться на оксамитову масу.
Подавай:
Витягни розмарин (він зробив свою справу), перелий напій у чашку і насолоджуйся.
Опція для естетів:
Прикрась дрібкою солі та свіжими листочками розмарину зверху.
Left
Right
Ім*я
Телефон
Пожалуйста, заполните все обязательные поля
Пожалуйста, укажите корректный e-mail
Пожалуйста, укажите корректное имя
Пожалуйста, укажите корректный номер
Замовити
Пожалуйста, заполните все обязательные поля
Пожалуйста, укажите корректный e-mail
Пожалуйста, укажите корректное имя
Пожалуйста, укажите корректный номер