Повернутися
Орчата лате
₴
₴
Це класичний іспанський/латиноамериканський напій з рису, адаптований під вівсяну реальність Oatly.
Тобі знадобиться:
25 г сирого білого рису
1/2 палички кориці
100 мл окропу
250 мл Oatly Barista Edition
10 г цукру
Подвійний еспресо
Лід
Інструменти:
Сотейник
Блендер
Сито (стрейнер)
Ємність для зберігання
Ложка
Склянка
Що робити:
Душ:
Промий рис.
Замочування:
Замочи промитий рис і корицю в окропі на 5 хвилин (швидкий шлях) або у звичайній воді на цілу ніч (шлях дзен-буддиста).
Блендер:
Переклади замочену суміш (разом із водою) у блендер. Додай Oatly Barista Edition та цукор.
Збивання:
Увімкни високу швидкість і збивай, доки рис і паличка кориці не здадуться і не перетворяться на однорідну масу.
Фільтрація:
Проціди отриману рідину у склянку, наповнену льодом. Нам потрібен смак, а не рисове борошно на зубах.
Кава:
Зверху влий подвійний еспресо.
Left
Right
Ім*я
Телефон
Пожалуйста, заполните все обязательные поля
Пожалуйста, укажите корректный e-mail
Пожалуйста, укажите корректное имя
Пожалуйста, укажите корректный номер
Замовити
Пожалуйста, заполните все обязательные поля
Пожалуйста, укажите корректный e-mail
Пожалуйста, укажите корректное имя
Пожалуйста, укажите корректный номер