Орчата лате

Це класичний іспанський/латиноамериканський напій з рису, адаптований під вівсяну реальність Oatly.

Тобі знадобиться:
  • 25 г сирого білого рису
  • 1/2 палички кориці
  • 100 мл окропу
  • 250 мл Oatly Barista Edition
  • 10 г цукру
  • Подвійний еспресо
  • Лід
Інструменти:
  • Сотейник
  • Блендер
  • Сито (стрейнер)
  • Ємність для зберігання
  • Ложка
  • Склянка
Що робити:
  1. Душ: Промий рис.
  2. Замочування: Замочи промитий рис і корицю в окропі на 5 хвилин (швидкий шлях) або у звичайній воді на цілу ніч (шлях дзен-буддиста).
  3. Блендер: Переклади замочену суміш (разом із водою) у блендер. Додай Oatly Barista Edition та цукор.
  4. Збивання: Увімкни високу швидкість і збивай, доки рис і паличка кориці не здадуться і не перетворяться на однорідну масу.
  5. Фільтрація: Проціди отриману рідину у склянку, наповнену льодом. Нам потрібен смак, а не рисове борошно на зубах.
  6. Кава: Зверху влий подвійний еспресо.