Oatly Barista Edition: 250–300 мл (залежно від розміру твоєї улюбленої чашки)
Еспресо: Одинарний або подвійний шот (30-60 мл). Слухай своє серце.
Інструменти: Пітчер та еспресо-машина зі стімером.
Що робити:
Приготуй еспресо у велику чашку або склянку.
Налий Oatly в пітчер. Час для магії.
Спінь Oatly стімером. Нам не потрібна гора піни, як на Евересті. Нам потрібна гладка, шовковиста текстура з невеликою кількістю піни зверху. Думай про "рідкий шовк".
Влий спінене Oatly в еспресо, притримуючи пінку ложкою спочатку, а потім дозволь їй лягти зверху тонким шаром.
Якщо ти вмієш робити лате-арт — зараз твій зоряний час. Якщо ні — просто пий, смак від цього не зміниться.