Лате на Oatly

Тобі знадобиться:
  • Oatly Barista Edition: 250–300 мл (залежно від розміру твоєї улюбленої чашки)
  • Еспресо: Одинарний або подвійний шот (30-60 мл). Слухай своє серце.
  • Інструменти: Пітчер та еспресо-машина зі стімером.
Що робити:
  1. Приготуй еспресо у велику чашку або склянку.
  2. Налий Oatly в пітчер. Час для магії.
  3. Спінь Oatly стімером. Нам не потрібна гора піни, як на Евересті. Нам потрібна гладка, шовковиста текстура з невеликою кількістю піни зверху. Думай про "рідкий шовк".
  4. Влий спінене Oatly в еспресо, притримуючи пінку ложкою спочатку, а потім дозволь їй лягти зверху тонким шаром.
  5. Якщо ти вмієш робити лате-арт — зараз твій зоряний час. Якщо ні — просто пий, смак від цього не зміниться.