Місо-банановий Кубано Бланко

Місо-банановий Кубано Бланко (Miso banana cubano blanco)

Знай правила, а потім невимушено порушуй їх, закинувши банан і місо в шейкер разом з усім іншим, просто щоб довести скептикам, що вони помиляються.
Тобі знадобиться:
  • 3 г місо-пасти (світлої)
  • 4 скибочки стиглого банана
  • Одинарний еспресо
  • 40 мл витриманого рому (опціонально) або безалкогольної альтернативи
  • 10 мл цукрового сиропу (насиченого, 2:1)
  • 80 мл Oatly Barista Edition
  • Лід (звичайні кубики для шейкера та один великий шматок/брила для подачі)
Для приготування сиропу (якщо немає готового):
  • 2 частини цукрової пудри
  • 1 частина окропу
Інструменти:
  • Склянка рокс (низька склянка)
  • Шейкер
  • Стрейнер (сито)
Що робити:
  1. Сироп: Якщо у тебе немає готового, розчини 2 частини цукрової пудри в 1 частині окропу. Охолоди. Тобі знадобиться 10 мл цього еліксиру.
  2. Заміс: У шейкері з'єднай цукровий сироп, місо, еспресо, ром (або його імітацію), Oatly Barista Edition та 3 скибочки банана. Додай кубики льоду.
  3. Шейк: Тряси що є сили (hard shake). Лід має розбити банан і емульгувати місо.
  4. Проціджування: Проціди напій через дрібне сито (файн-стрейн) у склянку рокс на великий шматок льоду (Ice block).
  5. Фінал: Прикрась останньою, четвертою скибочкою банана.