Це суто шведська тема. Не смузі. А булочка з корицею. Хоча, варіант у вигляді смузі — теж шведський, адже Oatly родом зі Швеції. Менше з тим, шведське воно чи ні, якщо ти любиш булочки з корицею, ти точно love цей напій. Тобі знадобиться: Для смузі:
150 мл Oatly Barista Edition
1 банан
50 г яблучного пюре
30 г авокадо
80 г льоду
10 г арахісової пудри (або пасти)
20 г ванільного протеїну
10 г кленового сиропу
Для коричного соусу (drizzle):
2 фініки
1/2 ч. л. кориці
100 мл гарячої води
Що робити:
Почни з соусу: Замочи фініки та корицю в окропі на 10 хвилин. Потім збий це все у блендері до стану однорідної пасти. Відстав убік (хай чекає свого часу).
Зроби базу: Закинь усі інгредієнти для смузі у блендер і збивай 20–30 секунд до ідеальної гладкості.
Збірка: Налий у склянку третину смузі, зверху додай половину коричного соусу.
Фінал: Повтори шари ще раз. Твоя мета — щоб це виглядало як закручена рідка булочка.