Смузі "Булочка з корицею"

Це суто шведська тема. Не смузі. А булочка з корицею. Хоча, варіант у вигляді смузі — теж шведський, адже Oatly родом зі Швеції. Менше з тим, шведське воно чи ні, якщо ти любиш булочки з корицею, ти точно love цей напій.
Тобі знадобиться:
Для смузі:
  • 150 мл Oatly Barista Edition
  • 1 банан
  • 50 г яблучного пюре
  • 30 г авокадо
  • 80 г льоду
  • 10 г арахісової пудри (або пасти)
  • 20 г ванільного протеїну
  • 10 г кленового сиропу
Для коричного соусу (drizzle):
  • 2 фініки
  • 1/2 ч. л. кориці
  • 100 мл гарячої води

Що робити:
  1. Почни з соусу: Замочи фініки та корицю в окропі на 10 хвилин. Потім збий це все у блендері до стану однорідної пасти. Відстав убік (хай чекає свого часу).
  2. Зроби базу: Закинь усі інгредієнти для смузі у блендер і збивай 20–30 секунд до ідеальної гладкості.
  3. Збірка: Налий у склянку третину смузі, зверху додай половину коричного соусу.
  4. Фінал: Повтори шари ще раз. Твоя мета — щоб це виглядало як закручена рідка булочка.