Маракуя капучіно

Закони фізики скасовано Зазвичай, якщо додати кислу маракуйю в молоко і нагріти, станеться катастрофа (і сир). Але це не молоко, це Oatly. Воно не згортається. Воно просто приймає виклик і стає неймовірно вершковим і тропічним. Вибач, фізика, але у нас тут свої правила.
Тобі знадобиться:
  • 150 мл Oatly Barista Edition
  • Шот еспресо
  • 10 мл пюре MONIN Маракуйя
Що робити:
  1. Заливай пюре маракуї прямо в пітчер до Oatly. Не бійся, вони потоваришують.
  2. Збивай суміш парою. Насолоджуйся тим, як маса залишається ідеально гладенькою та глянцевою, незважаючи на кислоту.
  3. Влий шот еспресо в келих.
  4. Перелий отриману "тропічно-молочну хмаринку" до кави. Спостерігай за красою.
  5. Пий і дивуйся технологіям (і смаку).