Закони фізики скасовано Зазвичай, якщо додати кислу маракуйю в молоко і нагріти, станеться катастрофа (і сир). Але це не молоко, це Oatly. Воно не згортається. Воно просто приймає виклик і стає неймовірно вершковим і тропічним. Вибач, фізика, але у нас тут свої правила. Тобі знадобиться:
150 мл Oatly Barista Edition
Шот еспресо
10 мл пюре MONIN Маракуйя
Що робити:
Заливай пюре маракуї прямо в пітчер до Oatly. Не бійся, вони потоваришують.
Збивай суміш парою. Насолоджуйся тим, як маса залишається ідеально гладенькою та глянцевою, незважаючи на кислоту.
Влий шот еспресо в келих.
Перелий отриману "тропічно-молочну хмаринку" до кави. Спостерігай за красою.